Web Analytics
Privacy Policy Cookie Policy Terms and Conditions Потребител беседа:Mincov — Уикипедия

Потребител беседа:Mincov

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Здравей и добре дошъл в Уикипедия, свободната енциклопедия!

Това е твоята лична дискусионна страница, където останалите уикипедианци ще могат да ти оставят бележки.

Радвам се, че с редакциите си спомагаш за разрастването на проекта.

Предлагам ти да запишеш името си на страницата за новите потребители и да ни разкажеш малко повече за себе си и интересите си. Това ще ни помогне да те насочим към страниците с информация, които биха ти били най-интересни.

Разгледай Въведението в Уикипедия, което в няколко стъпки описва какво е Уикипедия и как работи. Опитали сме се да създадем и кратък Наръчник на уикипедианеца, в който са включени някои от основните аспекти при работа със софтуера и енциклопедията. В Портала за общността има много допълнителни страници и ресурси, полезни за сътрудниците. Ако Видиш пропуск в документацията, липсваща информация, която те интересува или някакви неточности и неясноти, не се колебай да се свържеш с нас, за да можем бързо да я добавим или подобрим.

Ако се сещаш за начин, по който бих могъл да ти помогна при редактирането, форматирането или писането на статии, можеш да ми оставиш съобщение на моята беседа. Ако въпросите ти са по-общи, можеш да ги зададеш на страницата за разговори.

Два полезни съвета, като начало. Можеш да подписваш мненията си в дискусионните страници като използваш две тиренца и четири тилди (--~~~~). Също така, желателно е да използваш бутона Предварителен преглед преди да съхраниш страницата с редакциите си.

Ако използваш IRC, заповядай в нашия чат-канал - #bg.wikipedia. Приканвам те да се включиш и в дискусиите на нашия тестов форум.

Желая ти много приятни мигове с Уикипедия :)

Поздрави, Спас Колев 12:28, 12 май 2005 (UTC)

Здравей, радвам се че пишеш за град Русе. Искам да ти обърна внамание само на това да слагаш препратки на основните термините в статията, като [[паметник]], [[музей]] и прочее. Успех във Уикипедия. Smartech 17:27, 12 май 2005 (UTC)

Съдържание

[редактиране] Категории

Виждам, че си създал един списък Български писатели по азбучен ред. В много случаи е по-удобно да се използват категории, вместо списъци (виж Уикипедия:Категория). В конкретния случай вече има Категория:Български писатели в която има доста имена. Поздрави. --Спас Колев 12:58, 17 май 2005 (UTC)

[редактиране] Здравей

Сложих малко препратки на статията ти за Крючков, снимката при този шаблон е трябва ло да и напишеш само името: Пример.jpg, без [[Картинка:Пример.jpg]]. Страшни статии пишеш, ако нещо се зачудиш как е, ще се радвам да ме питаш, почти винаги съм на линия. --The Engineer 17:11, 10 юни 2005 (UTC)

[редактиране] Благодаря

Мерси за подкрепата.Наистина може да се наложи да удариш едно рамо за някой статии,защото още не съм на ясно с форматиране и прочие неща. Mincov

[редактиране] Един съвет

Виждам, че си написал мейла си на потребителската си страница. Гледам да не пипам в чужди страници, но бих те посъветвал да смениш "@" с [[Картинка:Pri.png]] (Картинка:Pri.png) - това ще ти спести малко спам :-). Поздрави. --Спас Колев 08:50, 14 юни 2005 (UTC)

[редактиране] абе чудех се аз защо ми пишат толкова много хора

Благодаря за съвета настина много лекомислено съм постъпил.

[редактиране] За стоте обекта

Видя ли че стана добре със стоте обекта отпреди 10 ноември. Има вече и отзиви Ухилен съм --Komitata 15:46, 14 юни 2005 (UTC)

[редактиране] относно 100-те нац.обекта.

Аз също се радвам ,че се получи добре и аз съм на мнение ,че един толкова голям период от историята не бива да се загърбва.Между другото,ако има още предложения относно статиите на драго сърце приемам всякакви предложения,въпреки ,че тук направо всеки може да редактира ако на някой нещо не му харесва нека коригира.

[редактиране] Имаш проблем с пунктуацията

Здравей, влизах в страницата ти за Калиакра - чудесно за начало. Мисля, че трябва да се постараеш малко повече с препинателните знаци. Точка, запетая, двуеточие се поставят веднага след думата, без интервал, а интервал се поставя след тях. При тире за сравнителните степени (по-добър, най-малък и пр.) не се поставя интервал нито преди, нито след тирето. Когато обаче тирето разделя подчиненото изречение, се поставя интервал и от двете му страни. Не съм филолог и дано съм се изразил добре :-) ToKo 09:23, 20 юни 2005 (UTC)

И допълвам - след писане на мнения в беседите следва да се афишираш, като в края на мнението си поставиш 4 пъти без интервал знака ~ ToKo 09:26, 20 юни 2005 (UTC)

[редактиране] ще с и взема бележка

Прав си доста неща трябва да преговоря относно правописа.Ще се постарая занапред да е по добре.Знакът обаче за индентификация не можах да го намеря на клавиатурата си. Mincov

Отляво на 1, пише се на латиница като главна буква. ToKo 16:45, 20 юни 2005 (UTC)

[редактиране] Интервали след препинателни знаци

Здрасти, малко напомняне от мене - ако обичаш, оставяй интервал след препинателните знаци като точки, запетаи, удивителни и въпросителни. Текста изглежда по-четлив. Поздрави, Smartech 21:42, 11 юли 2005 (UTC)

[редактиране] Казанлъшка гробница - дублиране на съдържание

Здравей, видях че си автор на статията Тракийски гробница, исках само да ти кажа че вече съществува една статия на същата тема Казанлъшка гробница и би било добре да се обедини съдържанието им. --Ема 10:44, 12 юли 2005 (UTC)

[редактиране] Картинки

Здравей и (позакъсняло) добре дошъл и от мен!

Благодаря, за статиите и за това, че обогатяваш енциклопедията с нови картинки! Моля обаче обърни внимание на правилата, изброени на страницата „качване“. В Уикипедия много държим на спазването на авторските права и затова сме приели практиката, задължително да указваме лиценза и източника на картинките, които качваме тук. Повечето свободни лицензи (вкл. GFDL, Creative Commons) имат допълнителни изисквания, като споменаване на автора/авторите на творбите.

Има две места, на които можеш да указваш лиценз, източник, автор и т.н. на една картинка:

  1. В полето „Описание и източник“, когато качваш картинката (текстът в това поле автоматично се копира в описателната страница на картинката).
  2. Ако картинката вече е качена, на описателната страница на картинката: Картинка:XXX.yyy (просто щракни на редактиране).

Лицензите ги обозначваме с маркери от вида на {{GFDL}} за GFDL, {{PD}} за обществено достояние и т.н. Виж Уикипедия:Шаблони/Лицензи за още маркери. Маркерите са същите, както в английската и други Уикипедии. Ако някой маркер липсва в българската Уикипедия, винаги можеш да помолиш, той да се копира.

В случай, че не знаеш какъв е лиценза на една картинка, имай предвид, че авторското право възниква със сътворението на творбата. Съответно не можем да задържим картинка без да имаме изрично разрешение под формата на лиценз или свидетелство, че творбата е обществено достояние.

Моля те, провери всички качени от теб картинки (можеш да разгледаш списъка, като щракнеш на „моите приноси“ горе вдясно) и прибави съответната информация за лиценза и източника. В противен случай картинките ще трябва да бъдат изтрити.

Ето и примери за текста, който можеш да добавиш на страниците на картинките:

Автор: Иван Иванов, 2005 г.
Източник: http://www.example.com/ivan/image.gif {{GFDL}}
Източник: http://www.example.com/image.jpg {{PD}}

Поздрави Станислав 12:24, 17 юли 2005 (UTC)

[редактиране] Картинки - правилни ли са данните?

Здравей,

прощавай ако се заблуждавам, но ми се струва, че има възможност да не указваш правилния лиценз при качването на картинки. За съжаление не прибавяш достатъчно подробна информация за източника, така че да мога да направя съответната проверка. Една от главните цели на Уикипедия е да бъде свободна за ползване енциклопедия. Ако включваме снимки нелегално, това може да създаде проблеми, както на Уикипедия, така и на потребителите ѝ, които ползват материалите за всякакви цели, вярвайки, че са свободни. (Последното е по-вероятно, тъй като някои биха избегнали да съдят проект като Уикипедия заради PR-причини, пък и Уикипедия винаги може да изтрие нелегални материали, щом научи за тях. Това обаче не важи за потребителите.). Освен това не трябва да допускаме Уикипедия да може да се обвини в плагиатство.

  • Картинка:Thumb bojidar dimitrov.jpg — посочил си като източник rusbg.com (но не и точното местоположение), а като лиценз — GFDL. Само че изискванията на сайта rusbg.com за използване на тяхни материали не са съвместими с условията на GFDL (без неизменни раздели, виж лиценза). От друга страна си посочил себе си като автор (=фотограф)? Ако това наистина е така, моля включи "снимка: <твоето име>" в описанието на картинката. В този случай няма нужда от източник, тъй като лицензираш снимката директно. (Източникът даже заблуждава.) Ако пък е станало объркване, моля махни грешните данни.
  • Картинка:Echinococcus LifeCycle1.gif — откъде е тази картинка и на какви основания смяташ, че е GFDL? От логото се вижда, че е на CDC, а творбите на федералното правителство на САЩ са обществено достояние. Във всеки случай, трябва да се обяви източника.
  • Картинка:860901512.jpg и други от emporia.edu — откъде знаем, че са GFDL?
  • Картинки, отбелязани "личен архив": Моля отбележи автора (=фотографа), ако това си ти, и махни лиценза GFDL във всички други слуачаи (ако има такива) или добави източник.
  • Моля прегледай и всички други снимки, качени от теб. Много е важно да няма грешно поставени (или липсващи) лицензи.

Благодаря много за съдействието! Станислав 20:04, 17 юли 2005 (UTC)

[редактиране] относно снимките

Голяма каша стана.Всички снимки на който пише личен архив са правени от мен.Доколкото за останалите нямам много опит с тези лицензи и явно съм допуснал много грешки.даже ще те помоля дя изтриещш всички снимки на който не пише ,че са от личен архив.За снимката на Божидар Димитров намерих я в търсачката на Yahoo не знам какъв е и лиценза.ако съм нарушил правилата трии наред.Явно има още какво да уча за Уикипедиа.

Няма проблем. Само моля те:
  • сложи на всички твои снимки текста "снимка: <името ти>" (и {{GFDL}}) (виж примерно Картинка:IMG 0114.JPG май е твоя, а няма данни)
  • махни "Ивелин Минков 2005" и пр. от другите
Другите ще ги прегледам и ще ги изтрия, ако не ми става ясно откъде са, или ще им сложа правилен лиценз (например ако са на правителството на САЩ, т.е. обществено достояние).
П.П. В бъдеще можеш да слагаш по-описателни целеви файлови имена: вместо "IMG 0114.JPG" -> "Скален манастир Св. Димитър Басарбовски.jpg". Станислав 22:15, 17 юли 2005 (UTC)
П.П.П. може да ти помогне следният списък: снимки, качени от Mincov. (-- пак аз)
Здравей и от мене! Първо, поздравления и благодарности за снимките, които правиш за енциклопедията! С тях статиите стават много по-добри. Имам само един малък съвет: като ги качваш, да ги преименоваш с по-описателни имена, например вместо Картинка:IMG_0010.JPG, примерно Картинка:Паметникът_на_Ангел_Кънчев_в_Русе.jpg. От една страна, това помага за по-лесното им откриване (ако някой друг търси), от друга, избягва проблеми като този: виж картинката долу. Можеш да преименоваш файла при качването, има един ред "Целево име", пишеш "описателно_име.jpg". Отново благодаря за чудесните снимки! Поздрави! --Петко 16:11, 4 август 2005 (UTC)


Напомням ти, че си обещал още снимки от Русе. :) --Cameltrader 13:05, 25 юли 2006 (UTC)

[редактиране] Подкатегории

Здрасти, доколкото разбирам искаш да направиш подкатегория Акушерство и гинекология. Един от начините за това е да отидеш на Извънматочна бременост, редактираш, и най-долу пишеш дословно [[Категория:Акушерство и гинекология]]. След като съхраниш редакцията си, линкът към категорията ще бъде оцветен в червен цвят. Щракваш го и по този начин ще редактираш самата категория. За да стане подкатегория на Медицина, трябва да напишеш Категория:Медицина, и да съхраниш редакцията си. Ако не ти е ясно нещо как става, с удоволствие ще отговоря на въпросите ти. --Webkid 14:40, 5 февруари 2006 (UTC)


Здравей и от мен. Пак има проблем с категориите. Когато искаш да добавиш статия в категория, трябва да редактираш статията, а не категорията. Добави в статията [[Категория:Туристически хижи в България]] и ще стане.

Също съгласно правилата за оформяне е почти задължително да започваш първото изречение с определяния обект и чак след определението да правиш секции за допълнителната информация. Пример:

'''„Ехо“''' е [[хижа]] в Стара планина ...
== Маршрути ==
и т.н.

Поздрави, Златко ± (беседа) 15:21, 22 август 2006 (UTC)

[редактиране] dir.bg / Rousse.bg

Здравей! Би ли погледнал моля страницата Картинка беседа:Надпис на плоча в крепоста.JPG, за да дадеш мнение? --Петко 12:40, 27 юли 2006 (UTC)

[редактиране] Титли в имената

По повод Доц.Иван Божков и Ст.н.с.Никола Белев - титли и съкращения не трябва да са част от имената. Виж У:ПН. --Daggerstab 10:12, 28 август 2006 (UTC)

[редактиране] Разказ за събитията на Жан Свербилов командир на подводница С-270

Може да има място в (Уикиизточник). И не знам дали е нужно да искаш позволение от Юрий Давиденко за разказ на друг човек (Жан Свербилов), освен ако не става дума за художествена измислица, разбира се. :) --V111P 08:51, 10 октомври 2006 (UTC)

Не е измислица ,човекът е събирал материали ,а и продължава да събира за тази трагедия.Идеята ми беше да се покаже събитието от друга гледна точка,но явно нарушавам права и правила в Уикипедия .Така,че нека бъде изтрито.А поисках разрешение ,защото на последната страница на материала пишеше ,че авторът на материала за К-19 е той.Както и да е.(--Mincov 08:56, 10 октомври 2006 (UTC))

Здравей, гледам, че вече са ти казали същото, но само ще го потвърдя. Ако получиш разрешение от кап. Давиденко, няма проблем неговият текст да седи в Уикиизточник. След това нищо не пречи да напишеш енциклопедична статия за подводницата и за инцидента, позовавайки се на описанието на капитана и на събраните от него доказателства. Но за текста на Свербилов (и за другите доказателства) трябва да питаш други хора. По принцип нищо не пречи енциклопедичната статия да бъде написана и така, и да цитираш като източник директно руския текст.
За разрешението е хубаво да се направи по по-официален начин - чрез системата OTRS. Информация за нея можеш да намериш в шаблона Commons:Template:PermissionOTRS, който не пречи да бъде изкопиран в Уикиизточник. Но ако е само за описанието на събраните доказателства от Давиденко, може и да не си струва. Поздрави, Златко ± (беседа) 09:16, 10 октомври 2006 (UTC)

[редактиране] Съвети

  • Не повтаряй заглавието вътре в статията.
  • Започвай статията с дефиниция - например "Семьон Алексеевич Лавочкин е руски авиоконструктор...".
  • Използвай скоби () вместо наклонени черти.

Не знам защо ми се струва, че преписваш тези неща отнякъде. Надявам се да не е така. Поздрави, Daggerstab 07:26, 11 октомври 2006 (UTC)

Някой от нещата ги превеждам от Руската уикипедия това проблем ли е?--Mincov 09:49, 11 октомври 2006 (UTC)

Не. :-) Другите Уикипедиии не се броят. --Daggerstab 09:50, 11 октомври 2006 (UTC)

[редактиране] Разделителна дъска

Здравей. Можеш ли да слееш Разделителна дъска и Разделители в Дадан-Блат или в Кошер? Понеже не мисля, че са някакви специални термини, не виждам логика да са в отделни статии. Поздрави, V111P 23:20, 20 октомври 2006 (UTC)

Че не са някякви специални термини не са,но всъщност става дума за две съвсем различни неща.Двата термина не се отнасят за едно и също нещо.--Mincov 11:58, 7 ноември 2006 (UTC) ```

[редактиране] Снимки от Русе

Здрасти! В статията Русе беше сложил снимка на арменската църква, обаче беше изтрита, защото беше забравил да й сложиш лиценз. Би ли могъл да я качиш отново — би било чудесна илюстрация за en:Armenians in Bulgaria. Мога ли също да те помоля да качваш снимките си в Commons — така ще могат да бъдат ползвани от всички проекти, не само българската Уикипедия :) Поздрави, Martyr 13:45, 18 ноември 2006 (UTC)

Izvinjavam se za zakusnenieto na otgovora po tova suobstenie,pricinata e che njamam internet do kraja na meseca.a sled 1 dekemvri ste kacha snimkite ,nama nikakuv problem.Mincov P.S Pischa na latinica zastoto izpolzvam internet ot zala.

[редактиране] Лицензи

Здравей. Ще погледнеш ли картинките в този списък? Добре е да сложиш шаблон с лиценз поне на правените от теб. Благодаря предварително. --Спас Колев 12:41, 5 декември 2006 (UTC)


Здравей. Относно картинка:Ezeroto Sulzata.JPG, от историята се вижда, че Спас слага шаблона "без лиценз", ти го махаш и не слагаш нищо друго, аз го слагам пак (просто не погледнах историята на страницата).

Да поставиш лиценз на картинка в Уикипедия означава да сложиш на описателната и страница някой от шаблоните, описващ допустимите условия за разпространението и използването на тази картинка (виж Уикипедия:Таблица за лицензи на картинки). В Уикипедия за "собствени произведения" (приемам, че ти си автор на снимките) е допустим само някой от свободните лицензи (виж кои са в таблицата). Ако имаш още въпроси, питай. --Daggerstab 10:07, 6 декември 2006 (UTC)

От падащото поле може да се избира лиценз само при качването на картинката. За да сложиш лиценз на вече качена картинка, отиваш на страницата ѝ, отваряш я за редактиране (по обичайния начин - връзката "редактиране" горе) и добавяш в текста шаблона. Шаблон се добавя в текст като заградиш в двойни фигурни скоби името му. В таблицата, към която съм дал връзка по-горе името на всеки шаблон, заградено с въпросните скоби, е дадено във втората третата колонка (ако броим и тази с номера :-)) - можеш да го копираш оттам. --Daggerstab 10:19, 6 декември 2006 (UTC)

THIS WEB:

aa - ab - af - ak - als - am - an - ang - ar - arc - as - ast - av - ay - az - ba - bar - bat_smg - be - bg - bh - bi - bm - bn - bo - bpy - br - bs - bug - bxr - ca - cbk_zam - cdo - ce - ceb - ch - cho - chr - chy - closed_zh_tw - co - cr - cs - csb - cu - cv - cy - da - de - diq - dv - dz - ee - el - eml - en - eo - es - et - eu - fa - ff - fi - fiu_vro - fj - fo - fr - frp - fur - fy - ga - gd - gl - glk - gn - got - gu - gv - ha - haw - he - hi - ho - hr - hsb - ht - hu - hy - hz - ia - id - ie - ig - ii - ik - ilo - io - is - it - iu - ja - jbo - jv - ka - kg - ki - kj - kk - kl - km - kn - ko - kr - ks - ksh - ku - kv - kw - ky - la - lad - lb - lbe - lg - li - lij - lmo - ln - lo - lt - lv - map_bms - mg - mh - mi - mk - ml - mn - mo - mr - ms - mt - mus - my - mzn - na - nah - nap - nds - nds_nl - ne - new - ng - nl - nn - no - nov - nrm - nv - ny - oc - om - or - os - pa - pag - pam - pap - pdc - pi - pih - pl - pms - ps - pt - qu - rm - rmy - rn - ro - roa_rup - roa_tara - ru - ru_sib - rw - sa - sc - scn - sco - sd - se - searchcom - sg - sh - si - simple - sk - sl - sm - sn - so - sq - sr - ss - st - su - sv - sw - ta - te - test - tet - tg - th - ti - tk - tl - tlh - tn - to - tokipona - tpi - tr - ts - tt - tum - tw - ty - udm - ug - uk - ur - uz - ve - vec - vi - vls - vo - wa - war - wo - wuu - xal - xh - yi - yo - za - zea - zh - zh_classical - zh_min_nan - zh_yue - zu

Static Wikipedia 2008 (no images)

aa - ab - af - ak - als - am - an - ang - ar - arc - as - ast - av - ay - az - ba - bar - bat_smg - bcl - be - be_x_old - bg - bh - bi - bm - bn - bo - bpy - br - bs - bug - bxr - ca - cbk_zam - cdo - ce - ceb - ch - cho - chr - chy - co - cr - crh - cs - csb - cu - cv - cy - da - de - diq - dsb - dv - dz - ee - el - eml - en - eo - es - et - eu - ext - fa - ff - fi - fiu_vro - fj - fo - fr - frp - fur - fy - ga - gan - gd - gl - glk - gn - got - gu - gv - ha - hak - haw - he - hi - hif - ho - hr - hsb - ht - hu - hy - hz - ia - id - ie - ig - ii - ik - ilo - io - is - it - iu - ja - jbo - jv - ka - kaa - kab - kg - ki - kj - kk - kl - km - kn - ko - kr - ks - ksh - ku - kv - kw - ky - la - lad - lb - lbe - lg - li - lij - lmo - ln - lo - lt - lv - map_bms - mdf - mg - mh - mi - mk - ml - mn - mo - mr - mt - mus - my - myv - mzn - na - nah - nap - nds - nds_nl - ne - new - ng - nl - nn - no - nov - nrm - nv - ny - oc - om - or - os - pa - pag - pam - pap - pdc - pi - pih - pl - pms - ps - pt - qu - quality - rm - rmy - rn - ro - roa_rup - roa_tara - ru - rw - sa - sah - sc - scn - sco - sd - se - sg - sh - si - simple - sk - sl - sm - sn - so - sr - srn - ss - st - stq - su - sv - sw - szl - ta - te - tet - tg - th - ti - tk - tl - tlh - tn - to - tpi - tr - ts - tt - tum - tw - ty - udm - ug - uk - ur - uz - ve - vec - vi - vls - vo - wa - war - wo - wuu - xal - xh - yi - yo - za - zea - zh - zh_classical - zh_min_nan - zh_yue - zu -

Static Wikipedia 2007:

aa - ab - af - ak - als - am - an - ang - ar - arc - as - ast - av - ay - az - ba - bar - bat_smg - be - bg - bh - bi - bm - bn - bo - bpy - br - bs - bug - bxr - ca - cbk_zam - cdo - ce - ceb - ch - cho - chr - chy - closed_zh_tw - co - cr - cs - csb - cu - cv - cy - da - de - diq - dv - dz - ee - el - eml - en - eo - es - et - eu - fa - ff - fi - fiu_vro - fj - fo - fr - frp - fur - fy - ga - gd - gl - glk - gn - got - gu - gv - ha - haw - he - hi - ho - hr - hsb - ht - hu - hy - hz - ia - id - ie - ig - ii - ik - ilo - io - is - it - iu - ja - jbo - jv - ka - kg - ki - kj - kk - kl - km - kn - ko - kr - ks - ksh - ku - kv - kw - ky - la - lad - lb - lbe - lg - li - lij - lmo - ln - lo - lt - lv - map_bms - mg - mh - mi - mk - ml - mn - mo - mr - ms - mt - mus - my - mzn - na - nah - nap - nds - nds_nl - ne - new - ng - nl - nn - no - nov - nrm - nv - ny - oc - om - or - os - pa - pag - pam - pap - pdc - pi - pih - pl - pms - ps - pt - qu - rm - rmy - rn - ro - roa_rup - roa_tara - ru - ru_sib - rw - sa - sc - scn - sco - sd - se - searchcom - sg - sh - si - simple - sk - sl - sm - sn - so - sq - sr - ss - st - su - sv - sw - ta - te - test - tet - tg - th - ti - tk - tl - tlh - tn - to - tokipona - tpi - tr - ts - tt - tum - tw - ty - udm - ug - uk - ur - uz - ve - vec - vi - vls - vo - wa - war - wo - wuu - xal - xh - yi - yo - za - zea - zh - zh_classical - zh_min_nan - zh_yue - zu

Static Wikipedia 2006:

aa - ab - af - ak - als - am - an - ang - ar - arc - as - ast - av - ay - az - ba - bar - bat_smg - be - bg - bh - bi - bm - bn - bo - bpy - br - bs - bug - bxr - ca - cbk_zam - cdo - ce - ceb - ch - cho - chr - chy - closed_zh_tw - co - cr - cs - csb - cu - cv - cy - da - de - diq - dv - dz - ee - el - eml - en - eo - es - et - eu - fa - ff - fi - fiu_vro - fj - fo - fr - frp - fur - fy - ga - gd - gl - glk - gn - got - gu - gv - ha - haw - he - hi - ho - hr - hsb - ht - hu - hy - hz - ia - id - ie - ig - ii - ik - ilo - io - is - it - iu - ja - jbo - jv - ka - kg - ki - kj - kk - kl - km - kn - ko - kr - ks - ksh - ku - kv - kw - ky - la - lad - lb - lbe - lg - li - lij - lmo - ln - lo - lt - lv - map_bms - mg - mh - mi - mk - ml - mn - mo - mr - ms - mt - mus - my - mzn - na - nah - nap - nds - nds_nl - ne - new - ng - nl - nn - no - nov - nrm - nv - ny - oc - om - or - os - pa - pag - pam - pap - pdc - pi - pih - pl - pms - ps - pt - qu - rm - rmy - rn - ro - roa_rup - roa_tara - ru - ru_sib - rw - sa - sc - scn - sco - sd - se - searchcom - sg - sh - si - simple - sk - sl - sm - sn - so - sq - sr - ss - st - su - sv - sw - ta - te - test - tet - tg - th - ti - tk - tl - tlh - tn - to - tokipona - tpi - tr - ts - tt - tum - tw - ty - udm - ug - uk - ur - uz - ve - vec - vi - vls - vo - wa - war - wo - wuu - xal - xh - yi - yo - za - zea - zh - zh_classical - zh_min_nan - zh_yue - zu